čtvrtek 26. května 2011

26.5.2011 Den ťamanských polévek, zalévání a běhu


Od včerejška nemůžu dýchat, alergie, pyly, astma, hrozné... navíc dnes den plný lenosti a hladu. K obědu i svačině zvítězila má dobrá stará známá kamarádka - viz. obrázek. Když jsem přišla do Prahy, byla mou častou stravou. Následně jsem ji kolik let nenáviděla. Teď mi zase hrozně chutná :-). Ano, řekněte fuj, já bych řekla to samé!

Ani pracovat - dnes z domu - tak jak bych chtěla se mi úplně nedařilo, zalila jsem všechny kytky, pověsila prádlo, i tedy trochu pracovala, ale nijak valně :-/. A večer vyrazila na společné poběháníčko...to bylo dobré!

Ve skvělé partě šesti běžců jsme vyrazili tradičně k botelu Racek. Krásný kiláček na zahřátí svalů, po cestě nás doběhli ještě dva kolegové co nestíhali - luxus :-)! Protáhli jsme se, projeli běžeckou abecedu, domluvili se že prokličkujeme davy lidí, který se motaly kolem Žlutých lázní na koncert Monkey Business, poté si dáme nějaké zrychlované rovinky a sprintíky a s prstem v nose hurá na limču. A jak jsme řekli, tak jsme udělali. Přibližně na 3 km byly zařazeny dvě zrychlované rovinky, na 4 km další sprinty a pak už jen doběh a limča, která v tom dusném počasí a vedru opravdu sedla. Zpět už jsme běželi a jen drželi tempo, závěr patřil sprintíkové soutěži s doběhem pod most na Výtoni. Opět úžasný večer a všichni úžasní. A já s Adél ještě k Baranďáku, krásný, krásný, krásný to bylo. Mám radost :-)!

3 komentáře:

  1. na rákocnický polívky nedam dopustit! občas mě na ně přepadne neuvěřitelná chuť…tak jednou za rok :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já dýchat nemůžu tak, že moje skupina mi uteče, k tomu se přidá vedro a já mám psychický infarkt. Už aby odkvetl bez, už aby bylo chladněji, už aby byl podzim!

    OdpovědětVymazat
  3. to Štěpík: to mi povídej, manžel mi za to nadává, ale jednou za čas přesně...neuvěřitelná chuť a musím si ji dát :-)))

    to Terezka: moc dobře rozumím, musíme to nějak vydržet a hlavně běh mi pomáhá i v tomhle, paradoxně čím víc/častěji běhám, tím lépe se mi dýchá :-)! Vydrž a bojuj :-)!

    OdpovědětVymazat