pátek 6. května 2011

6.5.2011 Místa kam se má chodit... U dvou hrabalů

Nevím, jestli to máte stejně, ale s manželem máme takzvaná "místa kam se má chodit". Jsou to restaurace, pekárny, podniky či obchody, které jsou něčím specifické, které nás zaujmou, které nabízí něco navíc...kde například nedostaneme jenom večeři na zaplácnutí žaludku, ale kde je večeře událostí, gurmánským zážitkem, festivalem chutí, fiestou s úžasnou milou obsluhou pro kterou nic není problém...zážitek a něco co chceme zažít znovu!


Jedno z takových míst manžel objevil už před deseti lety tajemně ukryté na Žižkově. Je to restaurace U dvou hrabalů. Vždy když máme čas, když něco slavíme, vyrazíme právě tam. Víme, že tam dostaneme úchvatné jídlo v legendárním prostředí, povykládáme s "panem domácím" a při odchodu se budeme těšit až tam vyrazíme příště. Dnes byl Ten den a fotka, ani můj popis vám nedokáží zprostředkovat ty neskutečně úžasně sladěné šťavnaté chutě, navíc se závěrečnou tečkou v podobě palačinky s povidly, zakysanou smetanou a skořicí... to byla taková dobrota :-).


Není to obyčejná restaurace... má své kouzlo...něco navíc. Je to místo, kam se má chodit...

Žádné komentáře:

Okomentovat