neděle 15. května 2011

15.5.2011 Běžeckému Pánu Bohu...

Můj milý běžecký Pane Bože, 

když jsem před měsícem a půl narazila na Dailymile.com, neměla jsem nejmenší tušení co všechno mě potká. Potkala jsem tam spoustu úžasných andělů, kteří z mých nárazových 5 km týdně najednou zrobili neuvěřitelná kilometrová numera. Pochválí mě i podpoří když to nejde. Motivují stejným, mnohem větším, odvážným, zábavným i dalším poblázněním do toho sportu kde stačí jen rychle střídat nohy - levá/pravá - fakt je to tak jednoduché?

Do sportu, který mi vylepšil zdraví - neskutečné že jen to rychlé střídání nohou může pomáhat... ani nezhoršil to co není úplně optimální - za těch přes 200 km za měsíc a půl - vím, někdo to má za týden, ale já....opravdu, opravdu, opravdu????

Navíc běh tak úžasně čistí hlavu a moc opravdu moc si ho užívám. Milý běžecký Pane Bože, velké díky ti za to i všem andělům (včetně parťáků z cyklo-florbalo-bruslo sféry), který jsi mi poslal do cesty. A pro všechny kdo běh teprve objevují, BĚŽTE do toho!

nožičky moc hezky běhaly, tak se vezou domů

2 komentáře:

  1. Ámen. Takže čtvrtek říkáš...?

    OdpovědětVymazat
  2. přesně tak Honzo, jenom tento týden je vyjimečně změna - dnes běžíme v Krčáku (středa - neděle jedu na turnaj do Dánska...). Vpravo je kalendář, mrkni do něj a příští týden ve čtvrtek s tebou/vámi počítám ;-). Nebo mrkni na utikej.blogspot.com

    OdpovědětVymazat