pondělí 15. června 2015

Bednička na Silvě Nortice a voucher na můj první triatlon :-)


Než na to zapomenu:
Silva Nortica je má srdcovka a moc jsem se na ni těšila. Ráno v 6 vstanete, uvaříte kafe a ve čtvrt na 7 fandíte před domem ultrákům, kteří zde probíhají svůj 12 km. Uděláte si snídani, sbalíte, zafandíte prvním maratoncům a jedete na trať (bydlíme vždy v Nových Hradech na strategickém místě hned vedle cukrárny a startuje se z Horní Stropnice).

Příšerný vedro... Závod z první lajny, hlídání soupeřek, závodění o 3. místo (do 10 km mi utíkala z kopce, roviny jsme tak nějak držely, ale já měla lepší kopce). Utrhla jsem ji v táhláku před Novými Hrady, a pak už se jen rvala, aby mne nechytila. Do 15 km dobrý, u vodopádu fandila rodina, zbytek už hodně bolel. Kouč má pravdu, chybí mi objemy. Na 19 km výběh z aleje na silnici a nohy jako v medu. Petře, díky za zlití vodou! Nemohla jsem se rozběhnout, ale zatnout zuby a letět. Hlava byla dobrá, doletět do cíle a plácnout s sebou do stínu :-)



Moderátor Štěpán Škorpil mi hlásil 4. místo. Radost z dobrého závodu a zklamání, kde se stala chyba. O hodinu později se slečna nahlásila, že si to omylem zkrátila. Tak už jen radost, únava, kamarádi a to celodenní pekelný vedro. Máme to tady rádi :-)

Výsledky: 28 1043 HORKÁ Lenka (CZE) SK Babice 3 ZA 1983 1 01:49:40 00:05:54

Silva je o kamarádech, nádherné přírodě a je to pro mne začátek letních prázdnin v rytmu Michala Tučného (vy víte).

Skvělá je také bohatá tombola po závodě, kde se mi letos podařilo vyhrát neskutečný dárek... startovné na triatlon TRI PRAGUE - plavání 1,9 - kolo 90 - běh 21 km za dva měsíce v srpnu... no, trenérovi už jsem své plány na zpestření přípravy v podobě triatlonu naznačila před několika měsíci. Ve čtvrtek jsem si koupila silničku, takže sobotní dárek šel do noty, ale za 2 měsíce? Napsala jsem organizátorům prosbu, jestli by mi startovné převedli na příští rok a přišla odpověď, která mne naprosto odrovnala: "Dobrý den, milá Lenko, určitě vám voucher můžeme převést na příští rok – tímto to potvrzuji. Nad to vás rádi přivítáme již letos na MiniTri (380 m plavání - 18 km kolo – 4,2km běh) nebo Girls Run. Pokud se přihlásíte, máte od nás vstup volný a můžete si závod i jeho atmosféru užít již letos a  prohlídnout si tratě pro příští rok."
Wow, tohle je přístup, většina organizátorů by se měla inspirovat ;-) ...takže já jsem "IN" na MiniTri, s kým se potkám, kdo do toho jdete se mnou? Těším se a moc :-)!


Video ze 106 km Silvy od Pavla Fenyka:

3 komentáře:

  1. Pěkně! Takže našlápnuto na Ironlady :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, ale prý dokud nebudu mít desítku pod 40, tak tohle jsou jenom doplňky k tréninku... :). I když po sobotním kole jsem si uvědomila, jak je pro mne pestrost důležitá... :)))

      Vymazat
    2. Když jsme u toho, nechceš zkusit MiniTri také :-)?

      Vymazat